PORTRÉ HEADSHOT TERMÉKFOTÓZÁS

ÜZLETI CÉLÚ FOTÓZÁSOK

AZ IGÉNYES, MINŐSÉGI FOTÓK SZEREPE

A mindennapi posztokhoz nem szükséges profi fotós segítségét kérned. Ma már egy telefonnal is lehet hátteret elmosni, témát kiemelni, illetve a mesterséges intelligencia is rengeteg kreatív lehetőséget rejt a tartalomgyártáshoz.

Ha Te azonban igazán igényes portrékat, termékfotókat, imázsfotókat, kampányképeket szeretnél, ami túlmutat a mainstream irányvonalon, akkor jobb ezt egy specialistára bízni. Fontos ugyanis, hogy a fotóid minősége, amivel először találkozik a potenciális ügyfeled, tükrözze a szakmaiságodat, a szolgáltatásod színvonalát.

Egy-egy projektet komoly, átgondolt szervezési és előkészítési fázis előz meg. Tudni kell jól kommunikálni, szervezni az eseményeket, koordinálni a résztvevőket, szükség esetén megoldani a problémákat, beszerezni a szükséges hozzájárulásokat, engedélyeket

Én segítek neked az előkészületeken át az utómunkáig, mindenben.

Koncepció

Segítek a teljes koncepció kialakításában. Célcsoport definiálás, és a kampány célok megfogalmazása után javaslatot teszek a fotózás tematikájára.

SZERVEZÉS

A fotózás előkészítését teljeskörűen lebonyolítom. Helyszínt keresek, stúdiót bérlek, modelleket ajánlok, beszerzem a szükséges kiegészítőket.

FOTÓZÁS

A fotózást a koncepciónak megfelelően, megbízható partnerek (sminkes, fodrász, stylist) bevonásával előre megbeszélt helyen és időben valósítom meg.

UTÓMUNKA

Az elkészült képeket csak retusáltan, a felhasználási céloknak megfelelően webre, vagy nyomtatásra optimalizáltan adom át.

ÜZLETI CÉLÚ HEADSHOT

Portré fotózások

Ügyelj, hogy a profilképed tükrözze a szolgáltatásod milyenségét is! Ha minőséget szeretnél sugallni, ne egy telefonos, falhoz állított szelfit tegyél ki az oldaladra!

A rólad közzétett képek megalapozzák az Ügyfeleid bizalmát. Kelts pozitív benyomást, légy hiteles egy igényes, minőségi fotóval! Nem csak a portré képet készítem el és nyomom a gombot, hanem tanácsokat is adok mindazoknak, akik nem szívesen szerepelnek a kamera előtt.

Fotózáson belül az üzleti célú portrékra és a termékfotózásokra specializálódtam. 

Fő fókuszom még a szépségszakmákon van, ahol beauty fotósként tevékenykedem. Vonatkozó referenciáimat egy külön oldalon mutatom meg.

JÓ HELYEN JÁRSZ, HA…

Ha szükséged van pár nívós portréfotóra amit a weboldaladra és a social média felületeidre is kitehetsz.

Ha van egy minőségi szolgáltatásod és szeretnél magadról énmárkaépítő fotókat.

Termékeid vannak és azokról szeretnél képeket, modelles termékfotókat a weboldaladra.

Új munkahelyet keresel és frissítenéd a LinkedIn profilodat.

PR megjelenésekhez szükséged van pár leadható fotóra.

backstory_fotozas_uzleti

KAPCSOLAT

Telefon: +36 20 773 4641
Email: hello@backstory.hu