VIDEÓKÉSZÍTÉS

A mozgóképes tartalmak használata ma már megkerülhetetlen az online marketing során. Legyen az egy animált hirdetés, vagy egy több perces céges image film.
Az információk gyorsabban, hatásosabban, érthetőbben találnak célba általuk.
A videós tartalmak fogyasztása lassan felváltja az olvasást.

VIDEÓS TARTALMAK TELJESKÖRŰ ELŐÁLLÍTÁSA

Oktató anyagok, image filmek, interjúk, szolgáltatás/termék bemutató videók, promóciós hirdetések?

Egy látványos videó elkészítése, legyen szó forgatott anyagról, vagy vásárolt jogtiszta tartalmak, esetleg animációk elállításáról időigényes feladat és speciális tudást igényel. Egy-egy projektet komoly szervezési és előkészítési majd utómunka fázis előz meg. Ismerni kell a technikai eszközöket (kamera, mikrofon, drón, világítástechnika), valamint naprakésznek kell lenni az utómunkában is. Tudni kell, hogy milyen méretarányban és tömörítésben érdemes anyagot leadni a különböző felületekre.

Én segítek neked mindezeket egy kézben tartani, az ötlettől az utómunkáig megvalósítani egy-egy videós projektet, hogy több időd maradjon és tudj koncentrálni a saját szakterületedre, szolgáltatásodra!

TERMÉKBEMUTATÓ VIDEÓ

Termék vagy szolgáltatás bemutatása stúdióban vagy saját környezetben. Teljeskörű lebonyolítás, de csak forgatás vagy csak utómunka is kérhető.

PROMÓCIÓS HIRDETÉS

Felvett anyagokból, stock tartalmakból feliratozott, interaktív hirdetések, animált slideshow képekből online felületekre.

CÉGES IMAGE FILM

Koncepció és forgatókönyv kidolgozással, szereplők felkutatásával,  forgatás szervezéssel, profi narrációval és utómunkával.

A VIDEÓK SZEREPE

AZ ONLINE TÉRBEN KIKERÜLHETETLEN

Az online térben, böngészéskor a felhasználó legelőször a terméked/szolgáltatásod képi anyagával találkozik. A potenciális célcsoport figyelmét meg kell ragadni, ki kell tűnni a tömegből.

Az egyik leghatásosabb online marketing eszköz a videó, mivel több érzékszervre is hat egyszerre (kép, zene, hangok), ezáltal érzelmeket kelt. Az információ átadása is sokkal gyorsabb, hatásosabb. Ma már inkább videót néznek az emberek, mint olvasnak el egy hosszas leírást, hiszen nincs idejük.

Ha nem tudod, hogy kezdj hozzá, mi minden kellhet egy videó elkészítéséhez, akkor jó helyen jársz!

FORATÓKÖNYV

Segítek a teljes koncepció kialakításában, ötleteket adok, javaslatot teszek a videó tematikájára. A koncepció elfogadása után részletes forgatókönyvet írok.

SZERVEZÉS

A forgatás előkészítését teljeskörűen lebonyolítom. Helyszínt keresek, stúdiót bérlek, modelleket ajánlok, beszerzem a szükséges kiegészítőket.

FORGATÁS

Koncepcióhoz mérten, megbízható partnerek (drónoperatőr, szereplő, sminkes) bevonásával, előre megbeszélt helyen és időben végzem.

UTÓMUNKA

Az általam készített, vagy kapott felvételeket megvágom, feliratozom, és a megjelenési platformra optimalizálom.

VIDEÓFELVÉTEL

FORGATÓKÖNYV, SCRIPT

Image filmeknél, koncepcióra épülő videós tartalmak létrehozásánál az egyik legnehezebb lépés kitalálni, hogy miről szóljon. Hogyan mutassuk be a céget/terméket/szolgáltatást, hogy az ötletes, látványos legyen? Két-három megvalósítási javaslattal, majd részletes forgatókönyvvel tudom támogatni a munka ezen fázisát.

ELŐKÉSZÍTÉS, SZERVEZÉS

Ha a készülő videós anyag koncepciója úgy kívánja, akkor szükség lehet plusz szereplők és helyszín bevonására. Tapasztalt modellekkel, statisztákkal könnyen elkészíthető egy-egy szolgáltatás vagy termék bemutató videó. A felvételi helyszín felkutatásában, az engedélykérésekben, és a szereplőkkel való egyeztetésben valamint leszerződésben is szívesen segítek.

FORGATÁS

Egy vagy több kamerával, igény esetén plusz operatőrök bevonásával készítem a felvételeket. Hangrögzítés, szükség esetén világítástechnika bérlése, drónos vagy akciókamerás felvételek készítése sem akadály számomra.

UTÓMUNKA, VÁGÁS

VÁGÁS

Kapott vagy általam javasolt jogtiszta tartalmakból, közösen megfogalmazott célok mentén állítom össze az általad megálmodott videós tartalmat legyen az egy 30 másodperces hirdetés vagy egy másfél órás oktatóanyag.

NARRÁCIÓ, FELIRATOZÁS

Oktató filmek, hangoskönyvek narrációjának szervezésében is tudok segíteni profi szinkronszínészek és narrátorok bevonásával, hogy a videóhoz minőségi, stúdióban felvett hang is társuljon.

A videókat interaktív, egyedi design-nal ellátott feliratokkal látom el, melyekhez jogtiszta aláfestőzenéket is tudok tenni.

REFERENCIÁK

További videók a Vimeo csatornámon találhatóak!

KAPCSOLAT

Telefon: +36 20 773 4641
Email: hello@backstory.hu