FOTÓZÁS

A fotók kulcsszerepet játszanak a potenciális célcsoport elérésében és a vásárlói döntéshozatalban.
Minőséginek, esztétikusnak és ötletesnek kell lenniük, hogy tükrözze a szolgáltatás vagy termék magas minőségét.

FOTÓZÁSOK TELJESKÖRŰ LEBONYOLÍTÁSA

A hatásos és igényes reklámfotók elkészítése nem csak a fotótechnikai ismeretek elsajátításából és kivitelezéséből áll egy jó géppel. Egy-egy projektet komoly szervezési és előkészítési fázis előz meg. Tudni kell jól kommunikálni, szervezni az eseményeket, koordinálni a résztvevőket, szükség esetén problémát megoldani. Emellett naprakésznek kell lenni az utómunkában és a marketing trendeket illetően is. Ismerni kell, hogy mekkora méretben és minőségben érdemes anyagot leadni a különböző felületekre.

Én segítek neked mindezeket egy kézben tartani és az ötlettől az utómunkáig megvalósítani egy-egy fotózást!

Koncepció

Segítek a teljes koncepció kialakításában. Célcsoport definiálás, és az üzleti célok megfogalmazása után javaslatot teszek a fotózás tematikájára.

SZERVEZÉS

A fotózás előkészítését teljeskörűen lebonyolítom. Helyszínt keresek, stúdiót bérlek, modelleket ajánlok, beszerzem a szükséges kiegészítőket.

FOTÓZÁS

A fotózást a koncepciónak megfelelően, megbízható partnerek (sminkes, fodrász, stylist) bevonásával előre megbeszélt helyen és időben végzem.

UTÓMUNKA

Az elkészült képeket csak retusáltan, a felhasználási céloknak megfelelően webre, vagy nyomtatásra optimalizáltan adom át.

A VIZUALITÁS FONTOSSÁGA

A képek szerepe felértékelődött.

Az online térben, böngészéskor a felhasználó legelőször a terméked/szolgáltatásod képével találkozik és csak azután olvas tovább. A potenciális célcsoport figyelmét meg kell ragadni, ki kell tűnni a tömegből.

A képek kommunikálnak. Rólad, a szolgáltatásodról, a termékedről. Előrevetítik annak minőségét, színvonalát és a hozzá kapcsolódó életérzést is.

REKLÁMFOTÓZÁS

TÁRGYFOTÓZÁS

Stúdió minőségű, profi és kreatív termékfotózás egyszínű vagy színes háttér előtt, de ha többre vágysz akkor kompozícióban is. A terméked elhelyezhető enteriőrben, kiegészítőkkel körülvéve, hogy még életszerűbb legyen annak bemutatása.

MODELLES TERMÉKFOTÓK

A modelles termékfotó pontosan közvetíti azt, hogy kiknek szól a terméked. Célcsoportodhoz releváns, profi modell segítségével készítek képeket, hogy a terméked szolgáltatásod még személyesebbé váljon, életérzést tudjon közvetíteni. 

IMAGE KÉPEK

A fotókkal hangulatokat is közvetíthetünk. Katalógusokhoz, szóróanyagokhoz, weboldalra a szolgáltatásodról, termékedről mood képeket készítek egy-egy esemény vagy munkafázis megörökítése közben. Az így készült fotók képi világánál fő szempontom, hogy a funkcionalitás helyett hangulatot közvetítsenek. 

PORTRÉ FOTÓZÁS

ÜZLETI PORTRÉ

A rólad közzétett képek megalapozzák az Ügyfeleid bizalmát. Kelts pozitív benyomást, légy hiteles egy igényes, minőségi fotóval! Nem csak a portré képet készítem el, hanem tanácsokat is adok mindazoknak, akik nem szívesen szerepelnek a kamera előtt. 

LIFESTYLE FOTÓZÁS

A fotózás azon ága, ahol a portrék egy bizonyos koncepcióba ültetve, történetet mesélve jelennek meg. Az ilyen típusú képeket általában nem egy statikus, több lámpával bevilágított műteremben készítem, hanem egy témához illő helyszínen.

A fotókon saját alkotói környezetedben jelenhetsz meg, lehetőleg minél több olyan beállításban ami segít bemutatni a vállalkozásodat és a személyiségedet. 

KAPCSOLAT

Telefon: +36 20 773 4641
Email: hello@backstory.hu